1111111111111
2222222222222
OK
Mezőnagymihály címere
MEZŐNAGYMIHÁLY
MEZŐNAGYMIHÁLY


ÉRV Lakossági tájékoztató


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az elmúlt időszakban elindult az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. háttérfolyamatainak és rendszereinek fejlesztése, amiknek köszönhetően hosszú távon az ügyintézés egyszerűbbé és gyorsabbá válik.
Az informatikai rendszer átállása érintette a felhasználói tömeges számlák kibocsátását is.
A számlázás egyes felhasználói csoportoknál már megkezdődött, amely folyamatosan kerül kiterjesztésre valamennyi Felhasználóra.Az eddig eltelt időszakban ki nem állított számlák kiküldésénél, illetve a fizetési határidők meghatározásánál az ÉRV Zrt. arra törekszik, hogy a Felhasználók érdekeit a lehető legteljesebb mértékben figyelembe vegye.

Az elkövetkezendő időszakban még nem a normál rendnek megfelelően kerülnek a számlák kiállításra, de a visszamenőleges időszak ki nem számlázott mennyisége NEM egy számlában kerül majd kiterhelésre.

Az ÉRV Zrt. az elmaradt időszak számláit eleinte a megszokottól sűrűbben fogja kibocsátani, ugyanakkor hosszabb fizetési határidő kerül alkalmazásra.

Felhasználóknak részletfizetési lehetőséget biztosítanak, amennyiben a feltételeknek megfelelnek.
További információ a számlákon található, kérjük, figyelmesen tanulmányozzák át!

A változásokról részletes tájékoztatás érhető el a www.ervzrt.hu és a www.vizcenter.hu weboldalakon, valamint az alábbi linkre kattintva.